Motorosoktatás Balatonfüred környékén

Szeretnéd végre letenni a motoros jogosítványt, de nem találtál Balatonfüreden számodra megfelelő motoros iskolát? Akkor van egy nagyon jó: az iskolánk által nyújtott motorosoktatás Balatonfüred környékén a legforgalmasabb időszakban is zökkenőmentesen működik!

Motorosoktatás Balatonfüred – a legfontosabb tudnivalók

Kategória kiválasztása

Az első lépés, hogy kiválaszd, milyen motoros jogosítványt szeretnél megszerezni. Ezekről bővebben a motor jogosítvány fajták menüpontunk alatt tájékozódhatsz.

Elméleti oktatás

Ha megvan, milyen jogsit szeretnél letenni, akkor el kell végezned az elméleti oktatást. Ezt e-learning formájában tudod megtenni, így bármikor bárhonnan tanulhatsz, a saját időbeosztásod szerint, kényelmesen.

Nincs más dolgod, mint a “Jelentkezem tanfolyam“-ra kattintani, kitölteni az űrlapot és elküldeni a jelentkezést.

Gyakorlati oktatás

Jelenleg a motorosoktatás gyakorlati része Veszprémben zajlik, így a balatonfüredi és környékbeli tanulókat is itt oktatjuk. Igyekszünk minden tekintetben alkalmazkodni tanulóink igényeihez, így oktatóink rugalmasan kezelik az időbeosztást, valamint hétvégi vezetésre is van lehetőség!

Téged is várunk szeretettel, 10 motorral, türelmes oktatókkal, rugalmas időbeosztással és több éves szakmai tapasztalattal Veszprém egyik legkeresettebb motorosiskolájában!

Jelentkezem tanfolyamra!

5/5 - (452 szavazat)